Importeur van Warter  Pro fuels en Gulf Pro Fuels

Wat is alkylaatbenzine?


Gealkyleerde benzine is een ecologische benzine die beter is voor uw gezondheid, uw machines en het milieu.


De Pro fuel is een milieuvriendelijke alkylaatbenzine voor 2- en 4- taktmotoren, die 99% schoner verbrandt dan de gewone benzine. Daarom is het beter voor verschillende soorten motoren en beter voor de bescherming van het milieu. De Pro Fuel is bijna volledig vrij van gevaarlijke stoffen zoals benzeen en andere aromatische koolwaterstoffen. Het gebruik van Pro Fuel garandeert een optimale motorprestatie, terwijl het ook aanzienlijk minder schadelijk is voor het milieu en de gezondheid van de gebruiker. Pro Fuel is ook stabieler dan gewone benzine, waardoor deze veel langer kan worden opgeslagen zonder de motor te beschadigen.

Warter Pro Fuel 2

Pro Fuel 2 is een 50:1 gemengde gealkyleerde benzine met hoogwaardige biologische afbreekbare premium olie.

De olie die wordt gebruikt in PRO FUEL 2 zorgt voor een schone motor en optimale smering .Pro Fuel 2 is ideaal voor werkzaamheden waarbij mechanisch gereedschap handmatig wordt bediend.

Bijzonder geschikt voor kettingzagen, heggenscharen, bosmaaiers en andere machines met tweetaktmotoren.


In vergelijking met conventionele bezine zijn de uitlaatgassen van Pro FUEL 2 veel armer aan schadelijke stoffen.

Het product bevat geen ethanol en bevat bijna geen benzenen of aromatische koolwaterstoffen.

PRO FUEL 2 staat garant voor een schonere motor, soepeler starten en een hoger rendement.

De brandstof houdt de verbrandingskamer en andere onderdelen zoals bougies en afdichtingen langdurig schoon.

PRO FUEL 2 kan tot 5 jaar worden bewaard zonder zijn eigenschappen te verliezen.

Beschikbaar in 5L , 18L, 55L en 200 L

Warter Pro Fuel 4

Pro Fuel 4 is een professionele, ecologische benzine voor viertaktmotoren. Pro Fuel 4 kan bv worden gebruikt in watersport ,bosbouw, bouw en tuinbouw sector. Het  product is perfect voor alle soorten motorsport.

Pro Fuel 4 is ideaal voor gebruik in krappe ruimtes zoals kartbanen, omdat het gebruik van conventionele schadelijke brandstoffen daar verboden is.Traditionele beznine bevat ethanol dat niet vochtbestendig is. Daarom is Warter Pro Fuel 4 een prefecte keuze voor een maritieme omgeving 


WARTER FUEL 4 bevat geen ethanol, benzeen of aromatische koolwaterstoffen. Ze zijn aanwezig in traditionele benzine, zijn zeer giftig en kunnen ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken, waaronder kanker.


Gemeenschappelijk kenmerk van beide producten is dat ze lang houdbaar zijn. Ook als een machine langere tijd stilstaat. Het starten van de motor na een paar maanden zal eenvoudig zijn! Benzine behoudt zijn karakteristiek tot 5 jaar. Het kan voor de winter worden opgeslagen in de machinetanks. Het is niet nodig om de brandstoftank te legen zoals bij gewone brandstoffen.


Het gebruik van WARTER PRO FUEL 4-benzine vermindert de frequentie van filtervervanging. Deze brandstof beschadigt de pakkingen in de motor waar de brandstof mee in contact komt niet.


Het gebruik van WARTER PRO FUEL 4 gealkyleerde benzine heeft een gunstig effect op het milieu. Ozonproductie op grondniveau (smog) wordt met 40% verminderd.


WARTER PRO FUEL 4 wordt overal gebruikt waar het gebruik van giftige benzine verboden is, bijvoorbeeld indoor kartbanen.

Beschikbaar in 5L , 18L, 55L en 200 L

Een belangrijk kenmerk van Gulf Pro Fuel 2 is de afwezigheid van schadelijke stoffen voor de gezondheid van u en uw dierbaren.


Het product bevat geen ethanol, benzeen en aromatische koolwaterstoffen . Deze stoffen zitten wel in gewone benzine. Ze zijn uiterst schadelijk en kunnen ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken, zoals kanker.


Gulf Pro Fuel 2 kan langer worden opgeslagen dan gewone benzine. Benzine behoudt zijn eigenschappen tot 5 jaar. Dit heeft geen enkele invloed op de kwaliteit van de werking van de motor. 

Het is gemakkelijk om het apparaat op te starten, zelfs na lange perioden van inactiviteit.


Het gebruik van voorgemengde Gulf Pro Fuel 2 elimineert de noodzaak om brandstof te mengen met

2-takt olie. Er wordt tijd bespaard en het risico van verkeerd mengen wordt vermeden. Dit is een groot gemak voor machinegebruikers. Gulf Pro Fuel 2 is veel beter voor de bescherming van het milieu. Het vermindert de vorming van smog met 40%. Het is volledig synthetisch.

Beschikbaar in 5L en 20L

GULF PRO-Fuel 2


GULF PRO FUEL 2 is een kant-en-klare brandstof voor een tweetaktmotor. 50: 1 benzine gemengd met hoogwaardige, biologisch afbreekbare synthetische olie voor tweetaktmotoren. Door de hoogste kwaliteit zorgt de gebruikte olie voor een perfecte motorsmering, zelfs bij de hoogste belasting. Het brandt schoon en veroorzaakt geen afzettingen in de motor, bougies en uitlaatsysteem. Het heeft optimale smeereigenschappen bij alle motortemperaturen. Het werkt voornamelijk met kettingzagen, heggenscharen, doorslijpmachines, bosmaaiers en andere tweetaktmotoren.


Gulf Pro-fuel 4

Gulf Pro 4T is een ecologisch verantwoorde, ultrazuivere alkylaatbenzine voor alle niet-snelweg viertaktmotoren. 

Het is geurloos tijdens verbranding en biedt uitzonderlijk schone verbrandingseigenschappen en een lange houdbaarheid, waardoor het ideaal is voor gebruik in maaiers, karting, motorcross, boten, sneeuwscooters, generatoren enz.


Gulf Pro Fuel 4 is vrij van ethanol, benzeen en aromatische koolwaterstoffen. Deze stoffen zitten wel in gewone benzine en zijn zeer schadelijk voor je gezondheid. Ze kunnen ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken, zoals kanker.


Het gemeenschappelijke kenmerk van beide producten is de mogelijkheid om benzine voor een lange tijd op te slaan. Ook bij langdurige stilstand blijven de apparaten feilloos functioneren. Zelfs na een paar maanden zal het starten van de motor eenvoudig zijn! Benzine behoudt zijn eigenschappen tot 5 jaar. Het kan worden overwinterd in apparatuurtanks.


Het is niet nodig om de brandstoftank te legen zoals bij gewone benzine. Het gebruik van Gulf Pro Fuel 4 zorgt voor minder frequente filterwisselingen en beschadigt de rubberen afdichtingen in de motor niet.


Het gebruik van Gulf Pro Fuel 4 gealkyleerde benzine heeft een zeer gunstig effect op het milieu 

De productie van ozon op leefniveau (smog) wordt met 40% verminderd.


Gulf Pro Fuel 4 wordt overal gebruikt waar het gebruik van giftige benzine verboden is, bijvoorbeeld op gesloten kartbanen.


Gulf Pro is een ecologische brandstof die tot 99% schoner is dan standaard brandstof . Daarom is het beter voor verschillende soorten motoren en milieuvriendelijker. Het is bijna volledig vrij van gevaarlijke verbindingen zoals benzeen en aromatische koolwaterstoffen. Het gebruik van gealkyleerde benzine garandeert een betere hygiëne op het werk en aanzienlijk minder schadelijke impact op het milieu. Het product is ook duurzamer dan gewone brandstof - het kan langer worden opgeslagen zonder het risico van beschadiging van de motor.

Beschikbaar in 5L en 20L