Gulf Racing 102


Gulf racing 102 octane fuel for race, rally, drifting, street, bikes ....


Gulf Racing 102 is een loodvrij, zuurstofrijke brandstof met een octaangetal van 3 cijfers, waardoor u dat gewilde concurrentievoordeel krijgt ten opzichte van andere met standaard loodvrije benzine.


Onze 102 formule is een consistentie en betrouwbare brandstof  die zorgt voor betere prestaties bij veel verschillende toepassingen. De brandstof kan ook worden gebruikt op alle niveaus van de motorsport , van amateur tot professional , aangezien het zowel FIA als Motorsport UK compatibel is. 


Belangrijkste kenmerken:

     - Ontwikkeld zonder compromissen zorgt voor een aanzienlijk vermogenstoename in een reeks verschillende                        toepassingen. 

     - FIA 2020-compatibel

     - Speciaal voor turbomotoren

verkrijgbaar in 25L en 50L.

GULF MSR

Gulf MSR is specially designed for Fiesta Rally3 and Rally4 made by M-Sport

Gulf MSR is speciaal ontworpen voor Fiesta Rally3 en Rally4 van M-Sport die gemaakt zijn voor de meest veeleisende omstandigheden die de internationale rally te bieden heeft. Onze uniek samengestelde brandstof helpt om het vermogen en de prestaties van turbomotoren te verhogen. Bovendien voldoet de brandstof aan de strengste eisen, zoals FIA-certificering en appendix J-conformiteit, waardoor deze in alle rallydisciplines kan worden gebruikt.


Belangrijkste kenmerken:

    - Ontwikkeld zonder compromissen zorgt voor een aanzienlijke vermogenstoename in een reeks verschillende                   toepassingen.

    - Geoptimaliseerd voor de Rally3- en Rally4-auto's van de M-Sport Fiesta. Fia 2020-compatibel.

    - Motorkaarten verkrijgbaar bij de fabrikant van M-Sport


Beschikbaar in 50L

Gulf Rally

Gulf Rally specially formulated for use in International Rally Competions.

Uniek geformuleerde brandstof helpt om het vermogen en de prestaties te verhogen voor zowel turbogeladen als motoren met een natuurlijke aanzuiging. Bovendien voldoet de brandstof aan de strengste eisen, zoals FIA-certificering en appendix J-conformiteit, waardoor deze in alle rallydisciplines kan worden gebruikt .


Belangrijkste kenmerken:

    - Ontwikkeld zonder compromissen zorgt voor een aanzienlijke vermogenstoename in een reeks verschillende                       toepassingen

    - Speciaal voor turbomotoren. Geoptimaliseerd voor auto's van Categorie R5. FIA 2020-compatibel

    - Vereist specifieke engine mapping en tuning.


Beschikbaar in 50L

Gulf Performance plus

Gulf Performance Plus is arguably the most versatile fuel on the market.

Gulf Performance Plus is misschien wel de meest veelzijdige brandstof op de markt. De sterk geoxygeneerde formule zorgt voor extreme vermogenstoenames voor zowel turbo- als atmosferische motoren. Brandstofkeuze is van cruciaal belang voor afstelling van het voertuig en kan van verschil zijn tussen podium en de rest van de pitlane. Gulf Performance Plus is de perfecte furmule voor concurrenten in raceseries met flexibele brandstofspecificaties, wat de mogelijkheid biedt voor een concurrentievoordeel.


Beschikbaar in 50L

.